El professorat funcionari universitari (Levante de Castelló, 11/9/2017)

De tant en tant apareix el debat sobre els canvis que necessita la universitat. Un dels canvis que es plantegen és que el professorat universitari no siga necessàriament funcionari. Una tendència que ja s´ha produït en els últims anys, on les places d’aquesta mena s’han vist reduïdes de manera alarmant sense valorar l’impacte d’aquesta mesura per al funcionament de les universitats.

Des del meu punt de vista, els canvis que necessita la universitat no passen necessàriament per eliminar, o anar reduint, la figura del funcionariat. Fins fa uns anys, la universitat espanyola oferia oportunitats de formació al professorat que, al seu torn, tenien contractes temporals fins que superaven una avaluació externa i aconseguien una estabilitat laboral.

Continuar llegint

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.