Igualtat de gènere a la universitat

Ahir divendres vaig tindre el plaer de participar com a ponent convidada en el International Workshop «Gender Equality in the Higher Education System«, organitzat per la Conferència Italiana de Rectors (CRUI) i les Universitats de Milano-Bicocca i Bergamo.

En aquest taller internacional s’han contrastat els diferents reptes i experiències que s’estan duent a terme per les universitats a nivell europeu.

Gràcies a la Fundació Isonomia, a la Unitat d’Igualtat i al Seminari d’Investigació Feminista per tot el treball que esteu fent en aquest àmbit. A més de presentar la situació de la universitat espanyola, i en concret el cas de la Universitat Jaume I, vam intentar reflexionar sobre els principals desafiaments que s’haurien d’abordar en els pròxims anys per a una igualtat efectiva entre homes i dones.

  

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.