Balanç del debat i candidatura

 

Com molts de vosaltres ja sabreu, aquest matí he anunciat la intenció de presentar la meua candidatura a rectora de la Universitat Jaume I.

Des de que vaig obrir la secció de Debat Universitari en aquesta web, amb l’objectiu de generar un procés de reflexió col·lectiva sobre el futur de la universitat, no només s’han rebut milers de visites a la web i més de 500 subscripcions, sinó que moltes i molts de vosaltres m’haveu fet arribar comentaris i propostes concretes (prop de 200) per a la millora de la universitat. Moltes gràcies!

Com a síntesi d’algunes idees, volem una universitat autoexigent i amb ambició de millorar la docència i la investigació, una universitat oberta al món i amb projecció internacional, al mateix temps que compromesa amb el seu entorn. Una universitat eficient i àgil en la gestió, treballant des de la confiança en les persones i fomentant la participació.

És per això que, properament, obrirem una nova secció en aquesta web per tal de dinamitzar el procés d’elaboració del programa. Un programa, per un nou impuls, que estarà estructurat en els següents eixos: les persones, els estudis i la formació de l’estudiant, la generació de coneixement, el compromís social, cultural i lingüístic, i la governança i sostenibilitat.

    

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.