Programa electoral


Descarrega el programa

Descarrega el programa electoral complet, així com un resum de les mesures destacades i l’equip.

Consulta el nostre programa

El programa electoral de la Candidatura per l’UJI que trobareu a continuació suposa un impuls renovat i compartit per fer de l’UJI una universitat millor per a estudiar, investigar i treballar i, al mateix temps, per a desplegar tot el nostre potencial com a institució d’educació superior i generadora de coneixement. Es tracta d’un programa elaborat a partir d’una escolta activa de les necessitats de la comunitat universitària, de les aportacions d’una candidatura plural i d’un procés participatiu obert. Aquesta suma de veus i mirades ens permet tenir una visió enriquida i ajustada a la realitat de l’UJI.

El resultat és un document amb 144 mesures articulades en sis eixos estratègics on s’equilibra el desplegament de plans i programes ja aprovats amb noves iniciatives i objectius per a mantenir la intensitat de l’acció institucional.

És un programa que es desenvoluparà en un context de molta exigència, per la qual cosa necessitem fortalesa institucional i un compromís col·lectiu ferm per a poder fer de l’UJI una universitat amb més capacitat de resposta i de reivindicació i una universitat millor per a la comunitat universitària i per a la societat a la qual prestem servei públic.